Design

Indinox heeft zich in de loop der jaren weten te profileren als een betrouwbare partner die moeilijke constructies niet uit de weg gaat en die kwalitatief hoogstaande producten aflevert.

Door de jarenlange ervaring hebben we een enorme expertise opgebouwd, zodat wij u behulpzaam kunnen zijn bij het realiseren van uw eigen ontwerpen en ideeën. Daarvoor beschikken we over een eigen studie- en werkvoorbereidingafdeling. Tekeningen kunnen verwerkt worden in volgende formaten: dxf, dwg, drg, stp, igs, sxf, sat,...

Productontwikkeling, design en architectuur

Vormgeving en zeker industriële vormgeving, heeft in de meeste gevallen en functioneel doel. Niets belet echter architecten en andere vormgevers om ideeën op papier te zetten die zowel functioneel als esthetisch zijn. Dergelijke ideeën uitvoeren in onverschillig welk materiaal is voor ons een uitdaging. In samenspraak met architecten kunnen wij kunnen ook een wezenlijke bijdrage leveren aan de totstandkoming van ontwerpen door onze vak- en materiaalkennis en onze ruime ervaring.
Tot onze dagelijkse taken behoren plaatwerk en gelaste constructies in materiaaldikten van 0,5 mm tot maximum 5 mm afhankelijk van het te verwerken materiaal zoals verschillende RVS varianten, staal, zincor, kunststof en non-ferro metalen.

Om de machines voor plaatbewerking aan te sturen gebruiken wij het programma RADAN.

INDINOX N.V.
Industriepark Rozen
Spinnerslaan 2
B-9160 Lokeren

Tel.: 09/348 58 52
Fax: 09/349 13 26
E-mail: administratie@indinox.be