Totaalprojecten/tankenparken

Hoogwaardige totaal projecten

INDINOX is een betrouwbare partner voor de realisatie van Turnkey-projecten in diverse vakgebieden. Dankzij de hoogstaande knowhow en de ruime ervaring van de projectafdeling kan INDINOX u oplossingen bieden voor o.m. het opslaan, mengen, transporteren en doseren van poeders, granulaten en vloeistoffen.

Onze projecten worden in samenspraak met de eindklant of in samenwerkingsverband (met bijv. studiebureaus of anderen bedrijven) gerealiseerd. Onze ervaren medewerkers kunnen instaan voor het projectmanagement, procesengineering, uitvoering…

Heeft u plannen voor de vernieuwing of uitbreiding van uw productie? Neem gerust contact met ons op! Onze hooggekwalificeerde, veiligheidsbewuste en flexibele medewerkers garanderen een persoonlijk contact en denken steeds met u mee om het project succesvol af te werken.

Eigen projectleiding en validatie door ervaren team van projectleiders. Projecten worden digitaal 2 D of 3 D uitgewerkt. In deze voorbereidende fase is de hoge mate van automatisering immers een belangrijke factor om de wensen van het cliënteel technisch te vertalen.

Wij zoeken samen met u naar de meest optimale oplossing en maken voor u een gedetailleerde offerte.

Tankenparken

Voor de opslag van vloeistoffen en gassen in overeenstemming met de huidige wetgeving VLAREM II BIS heeft Indinox de nodige expertise in huis en kunnen wij U totaaloplossingen aanbieden. Ook Uw bestaande tanks of tankenparken conform deze wetgeving maken hoort tot onze specialiteit.

INDINOX N.V.
Industriepark Rozen
Spinnerslaan 2
B-9160 Lokeren

Tel.: 09/348 58 52
Fax: 09/349 13 26
E-mail: administratie@indinox.be