Indinox

Diensten

Home » Leidingen

LEIDINGEN

Kwaliteit in de pijplijn

Indinox levert en monteert alle soorten buisleidingen, zowel in RVS of carbonsteel als in andere diverse materialen. Hiervoor kan je vertrouwen op onze INDISQUAD, een team van vakmannen die beschikken over een stevige kennis in piping en een ruime ervaring hebben. Zo zijn al on ze lassers gecertificeerd voor het lassen van RVS en CS buizen en beschikt Indinox over het VCA-P certificaat.

Soorten verbindingen

Alle leidingsystemen worden uitgewerkt in overleg met de klant. Wij garanderen de meest geschikte en voordelige werkwijze voor elk project.

  • Lassen: staal en RVS
  • Spiegellassen of elektromoflasverbindingen: verschillende kunststoffen
  • Schroeven: galva of zwart leidingwerk
  • Perskoppelingen: mapress galva en RVS
  • Snijringkoppelingen

Onze medewerkers hebben voor alle technieken de nodige certificaten behaald en opleidingen gevolgd. Je kan rekenen op onze jaren ervaring in de piping business.

Uitdagende piping

McCain Foods breidde uit en vernieuwde hun fabriek in Lelystad, Nederland. Voor de opbouw van een pijnpenbrug vertrouwde de fabriek op de expertise van onze INDISQUAD. Ontdek in de video meer over dit baanbrekend project.

We worden graag uitgedaagd, maar ook routinejobs schrikken ons niet af. We werken aan elk project, groot, klein, complex of eenvoudig met veel enthousiasme én expertise.

Ons ervaren en bekwaam team realiseert succesvol pipingopdrachten, van een aanpassing in leidingwerk tot complex totaalproject.

"Bij de start van de samenwerking met Indinox beslisten we in samenspraak de meest efficiënte aanpak. Dit zorgde voor een duurzame opzet en kwalitatieve uitwerking."

Projecten in de kijker

Onze INDISQUAD is de drijfveer van ons bedrijf.

Indinox staat voor kwaliteit en dat kunnen we enkel bereiken met een sterk team. We werken met gedreven personen die trots zijn op de uitdagende projecten die Indinox uitvoert voor tal van industriële klanten. Nieuwe collega’s worden verwelkomd in een familiale sfeer waar veiligheid prioriteit is en alle nodige opleidingen en ondersteuning worden aangeboden.

Zin om bij onze INDISQUAD te komen werken? Ontdek dan snel onze vacatures of solliciteer spontaan. Tot binnenkort!