Indinox

over ons

Samen sterk

In 1984 begonnen de eerste activiteiten bij Vinck-Constructie in Temse. Na 8 jaar namen enkele vennoten, onder leiding van Eric Huysentruijt, de zaak over en schakelden ze Sam De Schepper één jaar later in. Deze nieuwe ploeg startte onder de naam Indinox en verhuisde naar een grotere locatie in Lokeren.

Door de snelle groei en vele innovaties binnen Indinox rond de eeuwwisseling, werden 5 zusterbedrijven opgericht. IDC, SDP, Anbuma, Alfa TI en Giec vestigden zich in de dichte omgeving en werkten nauw samen. Ondertussen maakt Indinox deelt uit van de gespecialiseerde importeur en distributeur van industriële en elektronische producten, Actum Group.

Gegroeid uit een machinebouwer oriënteerde Indinox zich doorheen de jaren meer op leidingwerk, dé focus van vandaag.

Indinox_web_sfeerbeelden_

Groot bedrijf, familiale waarden

Actum Group is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf, gericht op het vervaardigen van staalconstructies en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven. De belangen van de overkoepelde groep en Indinox zorgen voor enkele sleutelwaarden om de mooie toekomst met onze INDISQUAD te garanderen:

  • Focus op innovatie en een dynamische aanpak
  • Veiligheid is prioriteit
  • Aandacht voor het milieu
  • Lange termijn en kwalitatieve samenwerkingen

Onze inzet

De missie van Indinox is het ontzorgen van klanten uit verschillende sectoren (industrie, (petro)chemie, voeding, energie, publiek) voor alles wat te maken heeft met leidingswerk in de meest ruime zin van het woord.

 We streven ernaar om de meest betrouwde partner van de leidingsbedrijven te zijn. Onze vooruitstrevende houding en ervaring maakt Indinox dé toonaangevende piping-specialist voor zowel grote als kleine projecten. Om grote, complexe industriële projecten uit te voeren, werken we samen met onze zusterbedrijven, wat ons nog sterker maakt.

Indinox_web_sfeerbeelden_2

Ons ervaren en bekwaam team realiseert succesvol pipingopdrachten, van een aanpassing in leidingwerk tot complex totaalproject.

Projecten in de kijker

Onze INDISQUAD is de drijfveer van ons bedrijf.

Indinox staat voor kwaliteit en dat kunnen we enkel bereiken met een sterk team. We werken met gedreven personen die trots zijn op de uitdagende projecten die Indinox uitvoert voor tal van industriële klanten. Nieuwe collega’s worden verwelkomd in een familiale sfeer waar veiligheid prioriteit is en alle nodige opleidingen en ondersteuning worden aangeboden.

Zin om bij onze INDISQUAD te komen werken? Ontdek dan snel onze vacatures of solliciteer spontaan. Tot binnenkort!