Indinox

Pigging systems

Home » Pigging systems

Samenwerken en innoveren

Indinox werkt samen met I.S.T. Molchtechnik om ons aanbod als piping-specialist te versterken met de meest vooruitstrevende piggingsystemen op de markt. We koppelen de specifieke kennis en ervaring van onze INDISQUAD aan de technologische oplossingen van onze Duitse partner. Hierdoor zijn we sterker dan ooit in het installeren en onderhouden van industriële utilityprocessen zoals het opslaan, mengen, transporteren en doseren van gassen en vloeistoffen.

Ontdek meer over de mogelijkheden van pigging op de website van I.S.T. Molchtechnik.

Beeld: I.S.T. Molchtechnik

Voorkom productverlies

I.S.T. Molchtechnik produceert als technische marktleider voor inline piggingsystemen een brede waaier aan unieke en vernieuwende producten. Het vervaardigt zelf onder andere vang- en zendstations, pigs, speciaal ontwikkelde piggable afsluiters, diverse manifoldsystemen, mixers, drum decanting units en tal van gerelateerde diensten.

Deze technologie biedt economische oplossingen om de efficiëntie van installaties te optimaliseren. Het zorgt voor een maximaal productgebruik en tegelijkertijd minimaliseert het aantal leidingsystemen, contaminaties en afvalvorming.

Ons ervaren en bekwaam team realiseert succesvol pipingopdrachten, van een aanpassing in leidingwerk tot complex totaalproject.

Projecten in de kijker

Onze INDISQUAD is de drijfveer van ons bedrijf.

Indinox staat voor kwaliteit en dat kunnen we enkel bereiken met een sterk team. We werken met gedreven personen die trots zijn op de uitdagende projecten die Indinox uitvoert voor tal van industriële klanten. Nieuwe collega’s worden verwelkomd in een familiale sfeer waar veiligheid prioriteit is en alle nodige opleidingen en ondersteuning worden aangeboden.

Zin om bij onze INDISQUAD te komen werken? Ontdek dan snel onze vacatures of solliciteer spontaan. Tot binnenkort!