Indinox

Diensten

Home » Totaalprojecten

TOTAALPROJECTEN

Van concept tot afwerking

We werken van concept tot afwerking jouw pipingproject succesvol af. Van het omzetten van het ontwerp naar 3D visualisatie tot de laatste verbindingen maken, kan je op onze expertise rekenen. Dit dankzij de hoogstaande kennis en ervaring van onze INDISQUAD in het gebied van pipingpigging systems en natuurlijk ook turn-key projecten. In samenspraak met de klant en eventuele externe partijen brengen we elk project tot een goed eind met onze gekwalificeerde medewerkers die zowel voor ontwerp, uitvoering als opvolging zorgen.

Indinox_web_sfeerbeelden_2

Realisatie

Wat is er binnen een totaalproject allemaal mogelijk?

  • Staalconstructie
  • Plaatsen van equipment (tanks, pompen, …)
  • Verbindend leidingwerk tussen verschillen componenten in de installatie
  • Elektrische werkzaamheden
  • Sturing en automatisatie
  • Tracing en isolatie

Automatisatie

Binnen onze totaalprojecten bieden we in samenwerking met onze zusterbedrijven en partners diverse mogelijkheden aan op vlak van automatisatie. Zo realiseren wij jouw totaalproject van A tot Z.

Elektriciteit

Elektriciteitswerken binnen onze totaalprojecten worden uitgevoerd door onze gekwalificeerde zusterbedrijven en partners die een kwalitatieve uitvoering en nauwkeurige opvolging garanderen.

Constructie

Allerhande constructiewerken binnen totaalprojecten nemen wij voor onze rekening. Van groot, klein, complex of eenvoudig, je kan op Indinox rekenen voor een duurzame & efficiënte oplossing.

Ons ervaren en bekwaam team realiseert succesvol pipingopdrachten, van een aanpassing in leidingwerk tot complex totaalproject.

"Indinox nam de verantwoordelijkheid van zowel het managen als de uitvoering van ons project op zich. Hierdoor kon ik me onbezorgd concentreren op onze eigen lopende werkzaamheden."

Projecten in de kijker

Onze INDISQUAD is de drijfveer van ons bedrijf.

Indinox staat voor kwaliteit en dat kunnen we enkel bereiken met een sterk team. We werken met gedreven personen die trots zijn op de uitdagende projecten die Indinox uitvoert voor tal van industriële klanten. Nieuwe collega’s worden verwelkomd in een familiale sfeer waar veiligheid prioriteit is en alle nodige opleidingen en ondersteuning worden aangeboden.

Zin om bij onze INDISQUAD te komen werken? Ontdek dan snel onze vacatures of solliciteer spontaan. Tot binnenkort!