Indinox

Veiligheid

Veiligheid is prioriteit

Een goede werkomgeving start met veiligheid. In een risicovolle sector zijn veiligheidszorgsystemen dan ook noodzakelijk. Al onze medewerkers zijn in bezit van de nodige certificaten voor lassen, heftrucks, hoogtewerken, etc. zodat we samen kwalitatief en veilig werk kunnen afleveren. Daarnaast houden we regelmatig extra veiligheidsopleidingen zoals EHBO en brandblusopleidingen.

Veilige werkomstandigheden zijn belangrijk voor zowel onze werknemers, onze klanten en Indinox als bedrijf. Wij hechten enorm veel belang aan onze collega’s, de garantie voor hun veiligheid is de absolute basis voor vertrouwen en succes op lange termijn.

Indinox_web_sfeerbeelden4

VCA-P certificatie

Indinox beschikt over het VCA-P certificaat voor plaatsing en montage van buisleidingen, constructies en mechanische installaties. Dit op basis van een succesvolle VGM-veiligheidschecklist die garant staat voor veiligheid, gezondheid en milieuvriendelijkheid in onze werkzaamheden.

Indinox garandeert jou een kwalitatieve, veilige en correcte uitvoering van pipingwerk, gerealiseerd door professionele, gecertificeerde vakmannen.

Ons ervaren en bekwaam team realiseert succesvol pipingopdrachten, van een aanpassing in leidingwerk tot complex totaalproject.

Projecten in de kijker

Onze INDISQUAD is de drijfveer van ons bedrijf.

Indinox staat voor kwaliteit en dat kunnen we enkel bereiken met een sterk team. We werken met gedreven personen die trots zijn op de uitdagende projecten die Indinox uitvoert voor tal van industriële klanten. Nieuwe collega’s worden verwelkomd in een familiale sfeer waar veiligheid prioriteit is en alle nodige opleidingen en ondersteuning worden aangeboden.

Zin om bij onze INDISQUAD te komen werken? Ontdek dan snel onze vacatures of solliciteer spontaan. Tot binnenkort!